section-6be5dd5
founder
Feronerie geamuri termopan Contas Serv Targoviste

Feroneria

ELEMENTE DE TÂMPLĂRIE

Feroneria reprezintă componenta care asigură funcționalitatea elementelor de tâmplărie. Are rol de deschidere si închidere prin acționarea mânerului, de etanșeitate și de rezistență la efracție prin echiparea cu bumbi de securitate. Balamalele au rolul de a susține greutatea canatului.

contact-fields

Contas Serv este partener autorizat Veka, aceasta implicând instruirea periodică a angajaţilor noştri de către compania Veka, pentru a asigura clienţilor noștri o bună consiliere privind eficienţa energetică, siguranţa şi confortul tâmplariei PVC.

Produsele noastre sunt executate cu utilaje şi maşini moderne, de ultimă generaţie într-o fabrică noua. Controlul calităţii se face pe linia de fabricaţie, precum şi la predarea elementului finit din producţie spre montaj. Ne îmbunătățim permanent gama de produse și servicii pentru a raspunde standardelor cerute de clienţii noştri.

Portofoliul de produse include o gamă diversificata de uși, ferestre și diferite compartimentări din PVC și aluminiu, pereți cortină, rulouri exterioare și interioare, uși de garaj și usi industriale.

Pentru asigurarea unei bune calităti a produselor promovate, compania lucrează cu parteneri de renume: Veka și Deceuninck pentru profilele din PVC, Maco pentru feronerie, Saint-Gobain/Guardian pentru sticlă, Came pentru automatizari, Alumil pentru tâmplarie aluminiu.

Beneficiarii produselor și serviciilor firmei sunt atât persoane fizice și juridice române, cât și din Uniunea Europeana. Astfel, am derulat operațiuni de export în ultimii ani în Italia, Belgia, Franța, Norvegia, Danemarca, Anglia.

Solicită ofertă online

Contactează-ne!

Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal.

Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal. Am dori să vă oferim informații și consiliere la nivel individual. Vom trata aceste date în mod confidențial și le vom gestiona cu precauție conținutul informațional aferent. Prin trimiterea mesajului aprobați utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către Contas Serv SRL în scopul informării dumneavoastră.

Logo
Este o companie prezentă pe piață din anul 2000. Societatea noastră deține o fabrică modernă, dotată cu utilaje performante, în care se realizează tâmplărie PVC și aluminiu, pereți cortină, rulouri exterioare și interioare, uși de garaj și uși industriale.

Contact

Abonare

Rămâi la curent cu ofertele, produsele și serviciile noastre.