Pentru comenzi telefonice sunati la +04.0245.640474


Despre noi


Compania Contas Serv este prezenta pe piata de peste 20 ani.

Portofoliul de produse include o gama diversificata de usi, ferestre si diferite compartimentari din PVC si aluminiu, pereti cortina, rulouri exterioare si interioare, usi de garaj si usi industriale.

Pentru asigurarea unei bune calitati a produselor promovate, compania lucreaza cu parteneri de renume : Veka si Deceuninck pentru profilele din PVC, Maco pentru feronerie, Saint-Gobain/Guardian pentru sticla, Came pentru automatizari, Alumil pentru tamplarie aluminiu.

Contas Serv este partener autorizat Veka, aceasta implicand instruirea periodica a angajaţilor noştri de către compania Veka, pentru a asigura clienţilor nostri o buna consiliere privind eficienţa energetică, siguranţa şi confortul tamplariei PVC.

Produsele noastre sunt executate cu utilaje şi maşini moderne, de ultimă generaţie într-o fabrică noua. Controlul calităţii se face pe linia de fabricaţie, precum şi la predarea elementului finit din producţie spre montaj. Ne imbunatatim permanent gama de produse si serviciile pentru a raspunde standardelor cerute de clienţii noştri. 

Beneficiarii produselor si serviciilor firmei sunt atat persoane fizice si juridice romane, cat si din Uniunea Europeana. Astfel, am derulat operatiuni de export in ultimii ani in Italia, Belgia, Franta, Norvegia, Danemarca, Anglia.

Pe segmentul usilor de garaj si automatizarilor, asiguram o gama diversa de modele, pentru care asiguram un montaj profesionist. Avem disponibile usi sectionale industriale si rezidentiale actionate fie manual, fie electric.

Profita de ofertele noastre si comanda calitatea mult dorita. Contacteaza-ne!